Online verlenging-gewasbescherming

Algemene informatie
U kunt met deze online kennisbijeenkomst 1 studiepunt behalen om uw vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming te verlengen. Daarvoor moet u wel aan alle spelregels voldoen.

Het bestuderen van deze online training neemt tussen de 3 en 4 uur in beslag. U kunt tussentijds stoppen en op een ander moment weer verder gaan. De module wordt afgerond met een eindtoets. Na afronding heeft u 1 studiepunt behaald om uw vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming te verlengen. Na aankoop van deze online training ontvangt u in uw mailbox alle informatie om de training te starten. Let op! Check uw spambox als u de mails niet binnen hebt gekregen.

Cursusduur
Het bestuderen van deze online training neemt tussen de 3 en 4 uur in beslag.

Data
Op ieder moment dat u het schikt, u kunt direct thuis aan de slag! (klik onderaan om aan te melden)   

Inhoud
De inhoud van deze online kennisbijeenkomst Gewasbescherming met als thema Veiligheid en Techniek bestaat uit zes onderdelen: introductie, veiligheid, voor het spuiten, uitvoeren van de bespuiting, na het spuiten, eindtoets

Kosten
€ 55,00 per online kennisbijeenkomst. 

Lesmiddelen
Na aankoop van deze online training ontvangt u in uw mailbox alle informatie om de training te starten. Let op! Check uw spambox als u de mails niet binnen hebt gekregen.

Resultaat
Na afronding heeft u 1 studiepunt behaald om uw vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming te verlengen.

Let op de vervaldatum, deze staat onderin op uw pas vermeld.

Toelatingseis
U dient in het bezit te zijn van een geldige licentie Gewasbescherming om een online cursus te kunnen volgen.

Vervolg
Als u werkt met gewasbeschermingsmiddelen adviseren wij u ook op te gaan voor de andere licenties (Gewasbescherming B/C en Mollen- en woelrattenbestrijding).

Bijzonderheden
Verlengings bijeenkomsten kan ook in company uitgevoerd worden als maatwerk binnen uw bedrijf. Zo wordt de inhoud optimaal afgestemd op de deelnemers en hun werksituatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag maken we graag een offerte voor u.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Geert-Jan van der Veeken, tel: 076 572 3939 en/of prinsentuincontractonderwijs@rocwb.nl

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze online kennisbijeenkomst via onderstaande link. U komt dan op de site van Prinsentuin Cursus en Contract waar u zich kunt aanmelden. Na aankoop van deze online training ontvangt u in uw mailbox alle informatie om de training te starten. Let op! Check uw spambox als u de mails niet binnen hebt gekregen.

U kunt zich hier aanmelden voor de online kennisbijeenkomst.