Hogedrukdag CIV Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Woensdag 13 mei 2015 -

Dinsdag 19 mei openen we het Meetingpoint CIV Tuinbouw & Uitgangsmaterialen bij Natuurlijk Tomaat, in Dongen. Dit doen we met een zogenaamde Hogedrukdag. Hierbij gaan we in wisselende sessies met verschillende organisaties vanuit de sector aan tafel om te brainstormen over de hoofdvraag van de dag: Hoe gaan we samen binnen het meetingpoint werken aan het onderwijs van de toekomst? Die vraag willen we graag samen met u beantwoorden. We nodigen u dan ook van harte voor deze dag uit.

Programma:

15.00 uur Ontvangst

15.30 uur Sessie 1: Arbeidsparticipatie

16:15 uur Sessie 2: Transitielandbouw

16.45 uur Rondleiding

17.30 uur Warme maaltijd

18.15 uur Officiële opening Meetingpoint

18.45 uur Sessie 3: Leven lang leren

19:30 uur Sessie 4: Afstemming onderwijs / bedrijfsleven

20.00 uur Netwerkborrel

Heb je belangstelling voor deze dag of wil je er gewoon meer over weten? Mail dan naar Jeroen Schilders: j.schilders@rocwb.nl.

  

CIV Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Het landelijk Centrum voor innovatief vakmanschap Tuinbouw en Uitgangsmaterialen (CIV T&U) is een verbinding tussen onderwijsinstellingen en bedrijven om innovatieve professionals af te leveren. Het is een samenspel tussen regionaal opererende organisaties met een landelijke afstemming. In elke regio ontstaan meetingpoints waar het bedrijfsleven en het onderwijs samenwerken aan betekenisvolle opleidingen, afgestemd op de nationale en internationale praktijk. Voor meer info kun je onderstaand filmpje bekijken.

http://www.civtu.nl/nl/civtu/civ.htm